Hitel és Biztosítás fórum

Témák:

Forint, CHF, EUR alapú hitelek

Kérdés:

T. Hitel Center kb.11-12 Mft-os házat szeretnénk venni. 5 Mft saját tőkével rendelkezünk, férjem minimálbéres nekem igazolt 200 eFt jövedelmem van. Milyen hitelkonstrukciót tudna ajánlani.
2009-08-30 20:44:43

Válasz:

Kedves Gyöngyi ! Ezek a számok alapjában teljesen jók és megfelelőek a hiteligényléshez ! Viszont még sok adatra lenne szükségem, hogy egy hivatalos ajánlatot tudjak adni Önnek. Ezek a következőek : - hol található az ingatlan - milyen típusú ( tégla, panel stb. ) - illetve az Önök életkora Arra kérném, hogy vagy írja meg nekem válaszban az adatokat vagy pedig vegyük fel a kapcsolatot telefonon. Addig is szép napot kívánok ! Üdvözlettel, Szilágyi Gábor Hitel Center
2009-09-07 12:55:33

térkép
Kapcsolatfelvétel

Keressen minket: +36 1 234 5678

Hitel és Biztosítás fórum

Kérdezzen! Szakértőnk válaszol!

Kérdés: T. Hitel Center kb.11-12 Mft-os házat szeretnénk venni. 5 Mft saját tőkével rendelkezünk, férjem ...

Válasz: Kedves Gyöngyi ! Ezek a számok alapjában teljesen jók és megfelelőek a hiteligényléshez ! ...

tovább

Kérdés: Tisztelt Hitel! Az után szeretnék érdeklődni, hogy nekem van kb 1 hónapja munkám, de viszont nincs ...

Válasz: Tisztelt Katalin! Az 1 hónapos munkaviszony nem elegendő. Személyi hitelbe kb a neto jövedelmének ...

tovább

Kérdés: Tisztelt OC! 25 éves vagyok,munkanélküli,a párom 30 és minimálbérre van bejelentve.(de kézhez kap ...

Válasz: Kedves Zsuzsanna! Sajnos jelenleg megszűnt az önerő nélküli hitelkonstrukció. Ha nincs önerő, ...

tovább

Kérdések és válaszok